Day+

De Joolz Day+ is een echte beauty en ook nog eens supereenvoudig in gebruik. Onze award-winnende design-kinderwagen is slim, comfortabel en klaar voor de toekomst.

Een comfortabel design dat meegroeit met je baby en eenvoudig met slechts één hand te gebruiken is. We hebben zelfs slimme led-verlichting geïntegreerd voor extra zichtbaarheid, speciaal voor de avondmensen onder ons. Samen met zijn levenslange garantie is de iconische Joolz Day+ een buitengewoon slimme aanschaf.

De Joolz Day+ is een luxe kinderwagen, dit houdt niet alleen maar in dat de prijs en het ontwerp anders zijn. Een luxe kinderwagen heeft nog andere belangrijke voordelen. In een luxe kinderwagen krijgt je kindje de hoogst mogelijke comfort en veiligheid dankzij het robuuste chassis en goed verende banden. Ook aan de ouders is gedacht, luxe kinderwagens hebben vele verstelbare mogelijkheden. Denk hierbij aan de rugleuningen, voetsteunen en zelfs de duwstang.

De Joolz Day+ is een 3-in-1 kinderwagen en erg compleet. Hij beschikt over een wieg, een stoel en de mogelijkheid om je autostoel aan het onderstel te bevestigen.