Bugaboo Bee6, Bee5

Met trots kondigen we de nieuwe Bugaboo Bee 6 aan, die jouw stad in een speeltuin zal veranderen! Het geavanceerde design en het compacte formaat maken hem tot een ideale comfort kinderwagen voor in de stad. Geen hobbel te veel voor de 7-inch antilek wielen. De nieuwe roterende bumperbeugel biedt nu nog meer comfort en bescherming voor het kind. De verbeterde zonnekap met peek-a-boo kijkvenster en breezy mesh paneel voor optimale luchtstroom, zorgt ervoor dat ouder en kind elkaar goed in de gaten kunnen houden en verhoogt de interactie.

Compact design. De Bugaboo Bee 6 is compact en licht waardoor de kinderwagen perfect is om mee door drukke straten te navigeren en in het openbaar vervoer te gebruiken. Je kunt de kinderwagen met één hand duwen en inklappen. Zo houd je met je andere hand je kindje altijd veilig bij je terwijl je de kinderwagen een trap op of af tilt, of de kinderwagen thuis of onderweg opbergt. Wanneer de kinderwagen als één geheel is ingeklapt, blijft deze zelf rechtop staan dankzij de geïntegreerde standaard. Dit betekent lichtgewicht comfort in de stad, praktisch opberggemak en makkelijk optillen en meenemen, waar je ook naartoe gaat. Deze urban kinderwagen is de perfecte keuze voor ouders die leven in de stad.

Ware comfort. Geniet vanaf dag één van de Bugaboo Bee 6 voor je pasgeboren baby in de ligstand. Of schaf er de wieg bij voor extra comfort. De kinderwagen is gemaakt om al vanaf de eerste maanden te gebruiken en groeit met je baby in alle comfort mee. Door simpel het ergonomische stoeltje aan te passen kun je jouw kindje naar jou toe of naar de wereld laten kijken om hem zelf te ontdekken. De roterende bumperbeugel zorgt voor nog meer bescherming en het nieuwe ontwerp van de zonnekap zorgt voor nog meer comfort door het extra ventilatiepaneel.

Soepele rit. Omdat de antilek wielen groter zijn dan gemiddeld, biedt deze kinderwagen voor in de stad nog meer comfort dan andere kinderwagens in dezelfde categorie. Waardoor er minder hobbels worden ervaren en er langer geslapen kan worden onderweg! De geavanceerde schokdemping mechanisme helpt hiermee, zodat je soepel met maar één hand kan rijden.

  

Mail ons voor een passsende offerte !