Algemene Voorwaarden

Algemene Voorwaarden

De hieronder volgende voorwaarden gelden alleen voor artikelen die via de webshop op https://www.moedersmooiste.eu verhandeld worden:

Prijzen

De prijzen van de artikelen in de webwinkel zijn inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. U dient rekening te houden met eventuele extra kosten voor het verzenden van uw bestelling zie hieronder. Er kunnen geen rechten worden ontleend indien er ondanks onze zorgvuldigheid een verkeerde prijs is gecommuniceerd. Hiervan wordt u zo snel mogelijk van op de hoogte gebracht.

Verzendkosten - Transport kosten

Verzendkosten worden apart bij de producten vermeld. De verzendkosten worden in principe over de gehele bestelling berekend. Verzendkosten in Nederland  zijn €3,95 en gratis verzending vanaf €50,- voor standaard pakketten. Voor grote pakketten en ook grote meubel stukken/pakketten kunnen eventuele extra verzendkosten berekent worden. Hiervoor nemen wij na aankoop zo snel mogelijk contact met u op. Voor leveringen naar het buitenland kan in sommige gevallen een extra bijdrage gevraagd worden. Mocht dit zo zijn nemen wij contact met u op na de bestelling. Voor meer info hierover, kunt u contact opnemen via ons contact formulier. Bij sale items kan ook eventueel een bijdrage gevraagd worden maar dit is vaak het geval bij een levering naar het buitenland. Ook bent u in de gelegenheid de bestelling af te halen in onze winkel in `s-Hertogenbosch. Indien u dit bij de bestelling aangegeven hebt ontvangt u hiervoor een bericht wanneer de bestelling klaar ligt.

It is sometimes possible that we have to ask for transport cost when we have to send it out to outside Holland, we will be contact you and give you further details about this. This mostly in case of large and heavy products and sales items.

Monteren van meubels

Het is ook mogelijk om de meubels door ons vakkundig te laten monteren. Neem dan contact met ons op voor een offerte en verdere mogelijkheden. Montage is mogelijk van losse items zoals bedden, kasten, commodes, boxen etc. Het ophangen van bijv wandplankjes, lampen etc is niet mogelijk.

Werkwijze betaling en levering en retour

Zodra wij uw bestelling en betaling van de webshop hebben ontvangen, ontvangt u van ons (per e-mail) een bevestiging van uw bestelling. De bestelling zal zo snel mogelijk worden verzonden. In principe kunt u uw bestelling binnen enkele werkdagen tegemoet zien. Uw bestelling wordt verzorgd door een pakket bezorger en vaak bij grotere pakketten en orders met onze eigen bezorgdienst. Mocht er onverhoopt een artikel niet op voorraad zijn, ontvangt u van ons een e-mail met een verwachte levertijd. Indien deze niet acceptabel is kan de bestelling worden geannuleerd en zal direct het bedrag worden terugbetaald. Indien het artikel niet meer leverbaar is ontvangt u direct uw geld retour. Bij annulering van speciaal voor u ingekochte producten zoals meubels of wagens kan een vergoeding gevraagd worden voor de gemaakte kosten en onze onmogelijkheden voor terug zenden naar onze leverancier. Omruilen is eventueel ook mogelijk in overleg met ons.

Mocht het product niet bevallen kan u binnen 14 dagen contact opnemen met onze winkel d.m.v. ons contact formulier en het product naar ons terugzenden. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Na ontvangst en onbeschadigd of gebruikt ontvangst zal het aankoopbedrag binen 5 werkdagen naar u worden teruggeboekt. Mochten wij uw bankgegevens niet hebben, stuurt u deze dan ook met de zending mee. Bij sale kleding kan er bij een korting van min 50% alleen geruild worden, dus geen geld retour. Evt verzendkosten hierbij zijn voor eigen rekening.

Betalingen

U kunt momenteel betalen via iDEAL of door een overboeking. Uiteraard kunt u ook altijd de betaling in de winkel doen.
Vanuit buiten Nederland is het mogelijk te betalen met de volgende gegevens.

IBAN: NL68INGB0005300331 , BIC: INGBNL2A , t.a.v. Moeders Mooiste kinderwinkel

Reclames en aansprakelijkheid

Indien u een product na ontvangst om welke reden dan ook (toch) niet wenst af te nemen, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, de koop te ontbinden en het product na levering aan: https://www.moedersmooiste.eu te retourneren. Neem voor adresgegevens en procedure voor de retourzending contact met ons op.
Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor rekening klant. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd indien het product onbeschadigd en ongebruikt is, in de originele verpakking (indien ook zo geleverd) en gefrankeerd bij ons wordt aangeleverd. Ongefrankeerde zendingen worden door ons niet in ontvangst genomen.
Reclamaties m.b.t. het ontvangen van onjuiste, beschadigde of kapotte producten dient u binnen 48 uur na ontvangst te melden en zal door ons worden vergoed of vervangen. Sale (bijvoorbeeld kleding) kan niet retour genomen worden.
De eventuele terug betaling zal zo snel mogelijk maar uiterlijk binnen 2 weken worden terug betaald op de aangegeven rekening.

Garantie

Op alle producten wordt een garantie termijn afgegeven die voor dat product geldt. Voor meer informatie hierover kunt u terecht in de winkel of stel uw vraag via de mail. Binnen deze garantie periode zullen wij er alles aan doen om het defect te herstellen en indien nodig op dat herstel niet mogelijk is, zal het product vervangen worden. Indien vervanging niet mogelijk is, zal er een passende oplossing aangeboden worden.
Op ritsen van kleding en slijtage van schoenen  kan geen garantie gegeven worden.

Bescherming van uw gegevens

Moeders Mooiste kinderwinkel gebruikt de door u verstrekte persoonlijke gegevens om uw bestelling zo snel en goed mogelijk uit te voeren. Met de door u verstrekte gegevens zullen wij zorgvuldig omgaan. Deze gegevens worden nooit ter beschikking gesteld aan derden.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze producten of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling? Dan kunt u contact opnemen met ons via het contactformulier.